Szófelhő
kommunikáció feladat oktatás műhely tehetséggondozás internet digilektus konferencia média stílus módszertan facebook marketing stilisztika barangoló netszótár internetkommunikáció utazás szövegalkotás borkommunikáció infokommunikáció bormarketing bibliográfia stílusgyakorlat kreatív írás digital_communication digilect emotikon tipográfia írásgyakorlat pályázat marketolingvisztika retorika digitális_kommunikáció prezentáció emoticon communication visual_communication önéletrajz visualisation reklám életrajz szövegértés tárgyalástechnika vizuális kommunikáció folyóirat üzleti kommunikáció meme szövegértelmezés vizuális_kommunikáció szövegelemzés énmárka szövegnyelvészet memes vizualitás szöveggondozás
Túrós alj nélküli süti |
2015. április 02. csütörtök, 16:57 |
Emőke-féle márciusi Hozzávalók / 8 adag A tetejére A sütőforma előkészítéséhez A kész süti szórásához A hozzávalókat egy nagy tálban egymás után összekeverjük. Változtatás: a túróhoz teszek mascarponét, 850 gr-hoz 150-et, és liszt helyett vaníliás cukrot. A tetejére a maradék mascarpone kerül, nem teszek tejfölt.
Sütési hőfok: 180°C, hőlégkeveréses |