Szófelhő
kommunikáció feladat oktatás műhely tehetséggondozás internet digilektus konferencia média stílus módszertan facebook marketing stilisztika barangoló netszótár internetkommunikáció utazás szövegalkotás borkommunikáció infokommunikáció bormarketing bibliográfia stílusgyakorlat kreatív írás digital_communication digilect emotikon tipográfia írásgyakorlat pályázat marketolingvisztika retorika digitális_kommunikáció prezentáció emoticon communication visual_communication önéletrajz visualisation reklám életrajz szövegértés tárgyalástechnika vizuális kommunikáció folyóirat üzleti kommunikáció meme szövegértelmezés vizuális_kommunikáció szövegelemzés énmárka szövegnyelvészet memes vizualitás szöveggondozás
Netes dédi diós pitéje |
2015. szeptember 08. kedd, 18:02 | ||||
Szerintem fele adag tészta is elég, de sokkal több dió kell az eredeti receptnél. E próba utáni módosításokkal közlöm az elkészítést. Hozzávalók
Töltelék 40 dkg sárgabaracklekvár (fél üveg)
Elkészítés A lisztet, a cukrot és a sütőport egy tálba öntjük. Felverjük a három tojásfehérjét. 180 fokra előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy a diós töltelék megsült-e. Hagyjuk a tepsiben kihülni.
sütési hőfok: 180°C
|