Szófelhő
kommunikáció feladat oktatás műhely tehetséggondozás internet digilektus konferencia média stílus módszertan facebook marketing stilisztika barangoló netszótár internetkommunikáció utazás szövegalkotás borkommunikáció infokommunikáció bormarketing bibliográfia stílusgyakorlat kreatív írás digital_communication digilect emotikon tipográfia írásgyakorlat pályázat marketolingvisztika retorika digitális_kommunikáció prezentáció emoticon communication visual_communication önéletrajz visualisation reklám életrajz szövegértés tárgyalástechnika vizuális kommunikáció folyóirat üzleti kommunikáció meme szövegértelmezés vizuális_kommunikáció szövegelemzés énmárka szövegnyelvészet memes vizualitás szöveggondozás
Mediterrán rizottó |
2013. augusztus 27. kedd, 08:39 |
Csirkével vagy garnélával is készíthető Felteszem főni a rizst. Ezalatt felaprózom a hagymát és a fokhagymát, csíkokra vágom a húst. Olíván üvegessé párolom a hagymákat wokban, rádobom a húst, fűszerezem (só, citrombors, római kömény, sáfrány; ha van, friss oregánó és bazsalikom), rádobok egy apróra vágott paradicsomot és egy kis piros paprikát. Ha puha a hús, hozzákeverem a rizst, néhányszor átforgatom. Salátát, olívabogyót, friss zöldséget lehet mellé (t)enni.
|