Szófelhő
kommunikáció feladat oktatás műhely tehetséggondozás internet digilektus konferencia média stílus módszertan facebook marketing stilisztika barangoló netszótár internetkommunikáció utazás szövegalkotás borkommunikáció infokommunikáció bormarketing bibliográfia stílusgyakorlat kreatív írás digital_communication digilect emotikon tipográfia írásgyakorlat pályázat marketolingvisztika retorika digitális_kommunikáció prezentáció emoticon communication visual_communication önéletrajz visualisation reklám életrajz szövegértés tárgyalástechnika vizuális kommunikáció folyóirat üzleti kommunikáció meme szövegértelmezés vizuális_kommunikáció szövegelemzés énmárka szövegnyelvészet memes vizualitás szöveggondozás
Erdei gyümölcsös sajttorta |
2015. február 25. szerda, 10:07 |
Edina-féle BuBu-s hozomány Tészta: Tésztát gyúrunk az összetevőkből, 10 percre hűtőbe tesszük (hogy könnyebb legyen dolgozni vele), kinyújtjuk, aztán kibélelünk vele egy tortaformát, a szélén is (nem kell vajazni, lisztezni a formát), villával beleszurkálunk a tésztába, és 10 percig 175 fokon elősütjük. Töltelék: Beleöntjük az elősütött tésztába, és 60 percig 175 fokon sütjük. Miután kihűlt, erdei gyümölcsből cukorral főzött szószt öntünk rá, de még sütés előtt bele lehet keverni gyümölcsöt vagy lekvárt (szőlőlekvárral vagy eperlekvárral is isteni), vagy sütés után is meg lehet kenni a tetejét gazdagon lekvárral. |