Szófelhő
kommunikáció feladat oktatás műhely tehetséggondozás internet digilektus konferencia média stílus módszertan facebook marketing stilisztika barangoló netszótár internetkommunikáció utazás szövegalkotás borkommunikáció infokommunikáció bormarketing bibliográfia stílusgyakorlat kreatív írás digital_communication digilect emotikon tipográfia írásgyakorlat pályázat marketolingvisztika retorika digitális_kommunikáció prezentáció emoticon communication visual_communication önéletrajz visualisation reklám életrajz szövegértés tárgyalástechnika vizuális kommunikáció folyóirat üzleti kommunikáció meme szövegértelmezés vizuális_kommunikáció szövegelemzés énmárka szövegnyelvészet memes vizualitás szöveggondozás
Raffaello-szelet, alias kókuszos süti |
2018. május 08. kedd, 21:15 |
Szerintem részadagok is készíthetők
Hozzávalók 24 szelethez: 7 evőkanál liszt KRÉM HOZZÁVALÓI 3 dl tej TETEJÉRE kókuszreszelék
Elkészítés: A tojásokat válaszd ketté. A sárgáját keverd habosra a porcukorral. A fehérjét verd kemény habbá. A lisztet vegyítsd a kakaóval, a sütőporral, és szitáld a cukros tojássárgába. Jól dolgozd össze, majd a habot óvatosan forgasd a masszába. Öntsd egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és süsd meg 170 fokon körülbelül 20 perc alatt. A krémhez öntsd a tejbe a pudingport, dolgozd csomómentesre, add hozzá a cukrot, és főzz belőle sűrű krémet. A tejszínt verd kemény habbá, dolgozd hozzá a már teljesen kihűlt pudingot. Végül fakanállal keverd bele a kókuszreszeléket. |