Szófelhő
kommunikáció feladat oktatás műhely tehetséggondozás internet digilektus konferencia média stílus módszertan facebook marketing stilisztika barangoló netszótár internetkommunikáció utazás szövegalkotás borkommunikáció infokommunikáció bormarketing bibliográfia stílusgyakorlat kreatív írás digital_communication digilect emotikon tipográfia írásgyakorlat pályázat marketolingvisztika retorika digitális_kommunikáció prezentáció emoticon communication visual_communication önéletrajz visualisation reklám életrajz szövegértés tárgyalástechnika vizuális kommunikáció folyóirat üzleti kommunikáció meme szövegértelmezés vizuális_kommunikáció szövegelemzés énmárka szövegnyelvészet memes vizualitás szöveggondozás
Mascarponés-epres pohárkrém |
2019. április 18. csütörtök, 14:24 |
Húsvéti vacsorára készítettem, dupla adagban, az eredeti recepten ízlés szerint változtatva Hozzávalók:
Az eper felét összenyomkodjuk, és 5 dkg porcukorral felfőzzük. Hagyjuk hűlni. A fehér csokoládét vízgőz fölött megolvasztjuk. Hagyjuk hűlni. Felverjük keményre a tejszínt. A mascarponét kikeverjük kevés porcukorral, és hozzáadjuk a fehér csokit és a felvert tejszínhabot. Az eper másik felét feldaraboljuk. Pohárba rétegezzük az epret, krémet és az eperöntetet. Tegyük hűtőbe a fogyasztás előtt!
|