Szófelhő
kommunikáció feladat oktatás műhely tehetséggondozás internet digilektus konferencia média stílus módszertan facebook marketing stilisztika barangoló netszótár internetkommunikáció utazás szövegalkotás borkommunikáció infokommunikáció bormarketing bibliográfia stílusgyakorlat kreatív írás digital_communication digilect emotikon tipográfia írásgyakorlat pályázat marketolingvisztika retorika digitális_kommunikáció prezentáció emoticon communication visual_communication önéletrajz visualisation reklám életrajz szövegértés tárgyalástechnika vizuális kommunikáció folyóirat üzleti kommunikáció meme szövegértelmezés vizuális_kommunikáció szövegelemzés énmárka szövegnyelvészet memes vizualitás szöveggondozás
Karamellás-almás pite |
2013. október 20. vasárnap, 21:53 |
Karamellás-almás, de nem amerikai A tésztához: A hozzávalókat, lisztet, sót, margarint és a 6 evőkanál vizet összegyúrjuk, hogy a tésztánk egynemű legyen. Töltelék: A karamellhez: A vajat megolvasztjuk, elkeverjük benne a 3 kanál lisztet, továbbá a fehér és barna cukrot, 1 teáskanál fahéjat, végül hozzáöntjük a vizet. Ebből folyékony, csomómentes karamellt kapunk. A tésztát körbevágom, és villával szépen mintákat húzok bele. Az előkészített formánkat megtöltjük almával, a rácsokat ráillesztjük, és a karamellt próbáljuk a lyukakon keresztül befolyatni az almák közé. A tetejére is mehet. Kb. 180-200 fokon 45 perc alatt aranybarnára sütjük. |