Az év előadója prezentációs verseny 2024
2024. február 24. szombat, 12:32

Az ÁNTK Digitális Média és Kommunikáció Tanszéke és a Kommunikáció- és médiatudományi TDK előadói versenyt hirdet az NKE hallgatói számára.

Helyszín: NKE Oktatási épület 510
Időpont: 2024. március 28. csütörtök 14–17 óráig

 


Nevezni a tervezett előadás címével és egy 1500-2000 karakteres összefoglalóval (absztrakttal), 2024. március 11-ig az űrlapon lehet.

A témát a versenyzők szabadon választhatják meg, de ajánljuk, hogy TDK- vagy szakdolgozati témával jelentkezzenek, ezáltal is használva a gyakorlási lehetőséget.

A döntőbe jutott legfeljebb 20 versenyzőt legkésőbb március 18-ig értesítjük a továbbjutásról. A döntőben a versenyzők a témájukat 5 perces prezentációban mutatják be a zsűri előtt március 28-án 14 órától. Az előadáshoz vizuális segédlet használható, de kérjük, mellőzzék az írott jegyzeteket. A fő értékelési szempontok: lényegkiemelés, a célközönség figyelembevétele, szakszerű nyelvhasználat, ötletesség, előadói eszköztár.

A verseny győztese jutalomban részesül, és megkapja Az év előadója 2024 címet. A verseny további négy helyezettje is jutalmat kap. Minden, döntőbe jutott hallgatónak részvételi igazolást állítunk ki. A verseny kollégiumi pontszerző eseménynek számít.

A zsűri elnöke Szadai Károly, a Médiatanács tagja; a zsűri tagjai dr. Veszelszki Ágnes tanszékvezető, dr. Kovács Gábor docens, Szabó Kincső tanársegéd és Vadász Dávid hallgatói TDK-titkár lesznek. A verseny megrendezését a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság támogatja. A versenyt Veszelszki Ágnes szervezi.

A versenyről további információ a digitalismedia.tanszek[kukac]uni-nke.hu e-mail-címen Szabó Kincsőtől kérhető.

 

 

 

cikk az-ev-eloadoja-2024

 

 

A verseny után:

Mrena Márton lett Az év előadója

2024. március 28-án rendezte meg az NKE ÁNTK Digitális Média és Kommunikáció Tanszék és a Kommunikáció- és médiatudomány TDK Az év előadója című prezentációs versenyt. A résztvevők 5 percben mutatták be témájukat a zsűrinek és az érdeklődő közönségnek.


A díjazottak:
1. helyezett és egyben Az év előadója kitüntető cím nyertese: Mrena Márton
2. helyezett: Katona Rebeka
3. helyezett: Kiss Fanni
4. helyezett: Egyedi Noémi
5. helyezett: Szóláth Ákos


Az értékelőbizottság véleménye szerint mind a 13 versenyző kifejezetten magas színvonalú, jól strukturált, alaposan előkészített előadást tartott. Változatos témájú, a közönség figyelmét felkeltő és fenntartó, tartalmas előadásokból választottuk ki a díjazottakat.

A zsűri elnöke Szadai Károly, a Médiatanács tagja volt, a zsűri tagjai pedig: Veszelszki Ágnes tanszékvezető, Kovács Gábor docens, Szabó Kincső tanársegéd és Vadász Dávid TDK-titkár voltak.

A Kommunikáció- és médiatudomány mesterszakot Egyedi Noémi és Selmeczi Anna Lilla képviselte sikeresen.

Köszönjük a résztvevők munkáját, a közönség kitüntető figyelmét. Gratulálunk minden résztvevőnek!

 

Keresés

Google-ajánlat